Kovane ogradeSvi elementi na kovanim ogradama i predmetima su obrađeni na najmodernijim mašinama za kovanje, tako da današnje kovane ograde izgledaju isto kao i one kovane rukom starih majstora. Sve kovane ograde i konstrukcije proizvedene kod nas se toplo pocinčavaju i imaju najmoderniju zaštitu protiv korozije. Tako pocinčane ograde i konstrukcije farbaju se sa WS PLAST-ovim bojama, a zatim ih patiramo bakrom, srebrom ili zlatom. Za sve vrste kapija možemo obezbijediti automatiku tj. motore za otvaranje marke BFT.

Inox ogradeU zavisnosti od mjesta i potrebe gdje se ugrađuje ograda koristimo INOX kvalitetu materijala AISI304- kontinentalni INOX i AISI 316-morski INOX. Obe vrste INOX materijala od kog izrađujemo ograde radimo u poliranoj i brušenoj varijanti.

Euro paneliPanele nudimo u dužinama od 2,0 m. i 2,5 m. Debljina žice od koje su izrađeni je 4,5 mm. Svi paneli su toplo pocinčani i plastificirani u raznim bojama. Visina panela koje nudimo su 83, 103, 123, 153, 173 i 203 cm. Stubovi za panele su dimenzija 60x40x1,5, takođe pocinčani i plastificirani.